Een gebakken visje... Zo voor even tussendoor of voor de lunch of maaltijd thuis. We bakken onze vis in dagverse plantaardige olie voor een optimale smaak en bite. Bijzonder bij u aanbevolen: onze hartige, kibbeling van kabeljauw gebakken in 100% plantaardige olie. Verslavend lekker, oppassen voor uw vingers!

Een greep uit ons assortiment:ūüĎĆūüĎć

  • bokking
  • gamba's
  • garnalen
  • hom en kuit
  • inktvisringen
  • kabeljauw
  • kibbeling
  • lekkerbek¬†
  • makreel

  • mosselen
  • panharing
  • schar
  • schelvis
  • schol
  • sliptong
  • visfriet

  • Verder kunnen wij iedere verse vis uit onze vitrine voor u bakken.
  • Indien voorradig

Kibbeling is natuurlijk het lekkerst als u het direct na het bakken gaat eten, maar als u nog niet gelijk aan tafel gaat kunt u de gebakken Kibbeling ook heel gemakkelijk weer opwarmen.

Bij thuiskomst zet u de oven op 200C. Zodra de oven warm is, doet u de Kibbeling in een vuurvaste of ovenschaal en zet de Kibbeling vijf minuten in de oven. U kunt overigens de Kibbeling ook goed warm maken in een droge koekenpan. De vis alleen maar even kort doorwarmen is voldoende. In de magnetron wordt vis vaak een beetje droog omdat het vocht in de vis snel verdampt. Als u de vis tóch in de magnetron wilt verwarmen, doe dit dan maar kort.

Met frietjes en appelmoes erbij is het voor de kinderen al helemaal een feestelijke traktaties!

Serveer de kibbeling met een stuk vers gebakken brood en u heeft een voedzame en lekkere lunch.

Kibbeling van 100% kabeljauw
Kibbeling van 100% kabeljauw

Omdat het aanbod dagelijks wisselt zijn prijzen niet vermeld. Indien u vragen heeft of informatie wenst over onze producten of van Vishandel Timmerman, bezoek onze verkoopwagen, mail ons of neem tijdens openingstijden telefonisch contact op. 

  • De kleuren en afbeeldingen die worden gebruikt bij de voorbeelden kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleuren en plaatjes.