Het laatste nieuwsGenemuiden 16-3-2020

UPDATE I.V.M. CORONA

Beste klanten,

Om het besmettingsrisico zo veel mogelijk te beperken voeren wij extra schoonmaakwerkzaamheden uit en dragen zorg dat contactpunten herhaaldelijk worden gedesinfecteerd.

Wij vragen u dan ook om bij voorkeur met PIN te betalen. Indien u contant betaald graag het verzoek om het geld op de toonbank te leggen.

Verder zullen wij de nodige maatregelen treffen met betrekking tot het bereiden en verpakken van onze producten. Door de dag heen wassen en ontsmetten wij onze handen constant en werken we met handschoenen aan.

We hopen u op deze manier zolang mogelijk van dienst te mogen zijn.

Bedankt voor het vertrouwen en uw begrip!


Genemuiden 4-2-2020

Vishandel Timmerman neemt collega vishandel De Genemuider Zeevishandel over.

Aalt-Willem en Wiebe Timmerman nemen per 1 Februari de Genemuider Zeevishandel over van René en Jeannet Elken.

 

“ De overname is voor ons een nieuwe stap, waar wij veel zin in hebben. René en Jeannet hebben in de laatste decennia een mooie onderneming neergezet. Waar wij graag mee verder gaan en willen uitbreiden voor onze volgende generatie”.

 

“ Wij hebben het 10 jaar met heel veel plezier mogen doen, en vinden het aan de ene kant jammer dat wij moesten stoppen vanwege René zijn gezondheid. Maar wij zijn ervan overtuigd dat wij in vishandel Timmerman een goede overname kandidaat hebben gevonden. Die met dezelfde passie en inzet onze klanten zal bedienen, en geven met een goed gevoel onze onderneming over aan Aalt- Willem en Wiebe”, zegt Jeannet Elken


Genemuiden, 31-1-2020

Laatste werkdag van Engbert vandaag!

Nog één dagje kunnen we genieten van onze goedlachse, hardwerkende allemansvriend Engbert, want na drie gezellige jaren gaat hij ons verlaten.

De meeste jaren van zijn viscarrière heeft Engbert doorgebracht in de rokerij, maar het liefst werkte hij achter de vitrine in de verkoop. Wij kennen Engbert als een spontane kerel die altijd voor collega’s en klanten heeft klaar gestaan. Hij heeft besloten ander werk te gaan doen om op zaterdag meer tijd in zijn familie te investeren.

Engbert, we danken je hartelijk voor je aanwezigheid en hulp in de afgelopen jaren jaren en wensen je heel veel succes in je toekomstige beroep! We gaan je missen! 


Genemuiden 1-2-2020

Per 1 februari 2020 gaat de nieuwe generatie Rolf Timmerman ons bedrijf versterken.


Timmerman heeft nu ook een Vis Service Point


Genemuiden, 10-4-2017

Burgemeester Bilder opende maandag op het industrieterrein het vis service point van Vishandel Timmerman. Daar kunnen mensen iedere donderdag tussen 9.00 en 18.30 uur een visje kopen. Vanuit die loods voorziet Vishandel Timmerman dagelijks al twee marktkramen van verse vis en meer. "Regelmatig kwamen mensen vragen of zij hier een visje konden kopen”, vertelt Aalt Willem Timmerman. "Ik ben blij dat wij met ons vis service point aan deze wens tegemoet kunnen komen."

 

Bij de officiële opening werd burgemeester Bilder met trots geassisteerd door de 15-jarige, meervoudig gehandicapte zoon van Timmerman. Natuurlijk mogen de genodigden ook een kijkje achter de schermen nemen. Komende donderdag opent het vis service point aan de Sisalstraat 57 de deuren voor de wekelijkse verkoop van gebakken vis, kibbeling, haring op het vuistje en meer. Vaste medewerker Engbert van de Vreugde – voor het roken van vis dagelijks in de loods aanwezig wordt het gezicht van het vis service point. "Om de officiële opening te vieren geeft hij iedere klant op deze eerste donderdag een smaakvol extraatje" belooft Timmerman. Op termijn hoopt Vishandel Timmerman het vis service point uit te bouwen om mensen die het moeilijk hebben in het reguliere arbeidsproces een werkplek te bieden.

 

Marktkraam

Het vis service point is bedoeld voor de verkoop van een visje op de hand, in trek bij de chauffeurs en mensen die op het industrieterrein werken. Overige producten als visschotels, vissalades en paella zijn te bestellen met de folder die ook bij het vis service point verkrijgbaar is. De bestelling kan dan op zaterdag tussen 9.30 en 18.00 uur worden afgehaald bij mijn marktkraam op het Havenplein, zegt Aalt-Willem Timmerman, die op dinsdag in Staphorst, op woensdag in IJsselmuiden, op donderdag in Rouveen en op vrijdag weer in Staphorst staat. Daarnaast doet broer Wiebe sinds een jaar met een tweede marktkraam op donderdag Nijeveen, op vrijdag Vollenhove en op zaterdag Kampen aan. Aalt Willem Timmerman zit al vijfentwintig jaar in het vak, geïnspireerd door zijn vader die als beroepsvisser ook de handel in zeevis oppakte. Inmiddels heeft Timmerman een team van vijftien betrokken medewerkers om zich heen verzameld en groeide hij vorig jaar met een tweede marktkraam uit het pand iets verderop aan de Sisalstraat. "Zelf spreek ik liever van mijn rijdende viswinkel, aldus Timmerman." Dat doet meer recht aan ons uitgebreide assortiment van diverse soorten vis, roerbakschotels en andere complete maaltijden. Vol passie garandeert Vishandel Timmerman een zeer hoge kwaliteit en dat al meer dan een kwart eeuw.


Verstand van vis al generaties lang