Vis-Service-Point

Het Vis-Service-Point is al sinds 2017 een groot succes. U kunt het vinden aan de Sisalstraat 57 in Genemuiden voor de wekelijkse verkoop van gebakken vis, kibbeling, haring op het vuistje en meer.

Voordat het Vis-Service-Point bestond kwamen regelmatig mensen vragen “of ze hier ook een visje konden kopen”, vertelt Aalt Willem Timmerman. “Ik ben blij dat wij met het vis-service-point aan deze wens tegemoet kunnen komen.”

De plek is erg in trek bij chauffeurs en mensen die op het industrieterrein in Genemuiden werken. Het Vis-Service-Point is goed bereikbaar en daardoor dé ideale plek voor een snel tussendoortje of een goede maaltijd. Ideaal voor truckers of mensen die moeten overwerken. Een ruime portie heeft u al voor € 9,50 per maaltijd. Daarnaast blijft onze vismuur gevuld met gerookte zalm, paling en andere visproducten.

Bij de officiële opening in 2017 werd burgemeester Bilder met trots geassisteerd door de 15-jarige, meervoudig gehandicapte zoon van Timmerman. Natuurlijk hadden we de verwachting dat het Vis-Service-Point aan zou slaan, maar dat blijft natuurlijk afwachten. Inmiddels kunnen we wel zeggen dat het een groot succes is.

Onze winkel aan de Sisalstraat 57 8281 JJ Genemuiden, is iedere donderdag geopend voor bedrijven en particulieren van 8.30 – 18.30 uur. Mogen we u binnenkort ook begroeten in het Vis-Service-Point? Dan zorgen wij ervoor dat er een heerlijk tussendoortje of goede maaltijd voor u klaar staat.

Graag tot ziens in het Vis-Service-Point.

Scroll to top