Genemuiden, 10-4-2017

Burgemeester Bilder opende maandag op het industrieterrein het vis-service-point van Vishandel Timmerman. Daar kunnen mensen iedere donderdag tussen 9.00 en 18.30 uur een visje kopen.  Vanuit die loods voorziet Vishandel Timmerman dagelijks al twee marktkramen van verse vis en meer. “Regelmatig kwamen mensen vragen of zij hier een visje konden kopen”, vertelt Aalt Willem Timmerman. “Ik ben blij dat wij met ons vis-service-point aan deze wens tegemoet kunnen komen.”

Bij de officiële opening werd burgemeester Bilder met trots geassisteerd door de 15-jarige, meervoudig gehandicapte zoon van Timmerman. Natuurlijk mogen de genodigden ook een kijkje achter de schermen nemen. Komende donderdag opent het vis-service-point aan de Sisalstraat 57 de deuren voor de wekelijkse verkoop van gebakken vis, kibbeling, haring op het vuistje en meer.

Mobiele viswinkel

Het vis service point is bedoeld voor de verkoop van een visje op de hand, in trek bij de chauffeurs en mensen die op het industrieterrein werken. Overige producten als visschotels, vissalades en paella zijn te bestellen met de folder die ook bij het vis service point verkrijgbaar is. “De bestelling kan dan op zaterdag tussen 9.30 en 18.00 uur worden afgehaald bij mijn mobiele viswinkel op het Havenplein”, zegt Aalt-Willem Timmerman, die op dinsdag in Staphorst, op woensdag in IJsselmuiden, op donderdag in Rouveen en op vrijdag weer in Staphorst staat. Daarnaast doet broer Wiebe met een tweede mobiele viswinkel op vrijdag Zwolle-Westenholte en de zoon van Wiebe, Rolf, op dinsdag Heeten, op woensdag Oldebroek, op donderdag Zwolle-Stadshagen en zaterdag Hasselt aan.

Aalt-Willem Timmerman
Aalt-Willem Timmerman

Aalt Willem Timmerman zit al vijfentwintig jaar in het vak, geïnspireerd door zijn vader die als beroepsvisser ook de handel in zeevis oppakte. Inmiddels heeft Timmerman een team van vijftien betrokken medewerkers om zich heen verzameld en groeide hij vorig jaar met een tweede marktkraam uit het pand iets verderop aan de Sisalstraat. “Zelf spreek ik liever van mijn rijdende viswinkel”, aldus Timmerman. “Dat doet meer recht aan ons uitgebreide assortiment van diverse soorten vis, roerbak schotels en andere complete maaltijden.” Vol passie garandeert Vishandel Timmerman een zeer hoge kwaliteit en dat al meer dan een kwart eeuw.


Extra service voor u.

Vis niet achter het net! Heeft u tijdens onze afwezigheid op de standplaatsen trek in gerookte zalm? Dan is er wel de mogelijkheid om deze te kopen! Ga naar het Vis-Service-Point aan de Sisalstraat 57 Genemuiden daar is onze ‘Vismuur’ dag en nacht geopend. Dus u bent van harte welkom voor onze heerlijke gerookte zalm, paling en andere visproducten wanneer u wilt!

Ideaal voor chauffeurs of mensen die moeten overwerken! 

Ruime portie, € 9,50 per maaltijd! (± 6 minuten in de magnetron)  

Tevens blijft onze vismuur gevuld met gerookte zalm, paling en andere visproducten!