Vishandel Timmerman presenteert haar nieuwe website

De visserijtraditie van de familie Timmerman gaat terug tot het jaar 1880. De jongens van nu, Aalt-Willem, Wiebe en Rolf Timmerman, zetten op een eigentijdse manier voort wat hun grootvaders al bijna 150 jaar geleden zijn begonnen. En bij de moderne mobiele viswinkels, past ook een prachtig nieuwe online omgeving. En daarom presenteert Vishandel Timmerman met gepaste trots:

Een nieuwe website

In samenwerking met Burowit hebben we geprobeerd om ons verhaal om te zetten in beeld, tekst en film. Bijna 150 jaar ervaring als visspecialist overbrengen op één website was een hele uitdaging, maar wij vinden dat dit geweldig gelukt is en zijn daarom trots op het resultaat. Maar natuurlijk zijn we ook erg benieuwd wat u ervan vindt. Graag nodigen we u daarom uit om onze nieuwe website te bekijken, de verhalen te lezen, een visje te bestellen in onze webshop of alvast een catering te reserveren voor uw aankomende feestpartij. 

Laat u even weten wat u van de nieuwe website vindt? Dat mag trouwens ook gewoon tijdens uw bezoek aan één van onze mobiele viswinkels. Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelde tussendoortje of maaltijd voor u klaar staat.

Scroll to top